rsz_1sunday_moon_vannelle_shoot-085

BIOGRAFIE

divider

Daan van Lanen

Daan van Lanen is SundayMoon’s bandleider. Hij zingt, speelt piano en is tevens componist, arrangeur en tekstschrijver. Daan studeerde aan het Utrechts Conservatorium. Hij begeleidt diverse professionals in het theater en doceert aan de Frank Sanders Academie voor muziektheater en Hogeschool van Utrecht. Zijn stemgeluid is warm en krachtig. In zijn pianospel beheerst hij uiteenlopende stijlen en weet hij de juiste sfeer te creëren.

« Het gevoel dat alles op z’n plek valt tijdens het spelen, is een heerlijk gevoel. Er is niets leuker dan mensen gelukkig maken met muziek »

Nico Maas

Nico Maas is een multitalent. Als SundayMoon’s gitarist en percussionist (cajon) heeft Nico een belangrijk aandeel in het creëren van het perfecte geluid. Zijn percussie is subtiel, maar kan ook prominent aanwezig zijn.  Ook als gitarist weet Nico altijd de juiste snaar te raken. Zowel bescheiden op de achtergrond, als solerend op de voorgrond met zijn overweldigende funky-jazz solo’s. Nico is afgestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam. Hij groeide op in Aachen in een bijzonder muzikaal gezin.

« het is altijd een leuke uitdaging het publiek te kunnen verassen met een divers geluid»
– Nico Maas

BEELD EN GELUID

Femke Schuiling

Femke Schuiling is een zangeres met een bijzonder heldere en zuivere stem. Ze vormt samen met Daan het perfecte zangduo. Femke brengt met haar verschijning een warm, helder stemgeluid: de zon in SundayMoon. Naast zangeres, is Femke tekstschrijver. Ze put inspiratie uit haar musicalervaring en training van professionals zoals Nurlaila Karim en Annemiek Maissan. Femke wil met haar zang een gevoel overbrengen. Een gevoel dat het publiek kan raken. Dat maakt ze meer dan waar.

« Zingen is mijn passie, dat doe ik vanuit mijn hart »

alternatieve bezetting

divider

Kika Wilschut

Kika staat al van jongs af aan op het podium. Zo was ze Annie in de StageEntertainment productie “Annie”. Ze is afgestudeerd aan het conservatorium van Utrecht, richting zang lichte muziek. Kika heeft een warm, krachtig stemgeluid en is vaak op het podium te vinden. Een solide, kleurrijke stem met power. Kika is de vaste vervangster van Femke en zingt vol overgave de sterren van de hemel.

Luister naar Kika

Edo Wethlij

Edo Wethlij is een creatieve, strakke drummer en percussionist. Hij brengt met een breed scala aan sounds zowel subtiele klanken, als dansbare beats ten gehoren. Veelal gebruikt hij daarbij de cajon, shaker en tamboerijn. Achter zijn drumstel speelt hij graag met brushes wat het geheel een jazzy karakter geeft. Edo is opgegroeid in Eindhoven en studeert momenteel af aan het Conservatorium te Haarlem. Hij heeft veel podiumervaring en weet uitstekend het juiste volume te vinden.