rsz_1is_feest-34

Bruiloft

divider

Van Ceremonie, receptie, diner tot slotfeest

SundayMoon is de ideale formatie voor een stijlvolle, muzikale bruiloft. Ze weten als geen ander een ceremonie vol warmte en gevoel muzikaal in te kleuren. Een receptie of diner wordt sfeervol begeleid met passende live muziek  en een feest wordt swingend tot succesvolle hoogtes gebracht!

“SundayMoon heeft onze verwachtingen meer dan waar gemaakt! Ons bruiloftsfeest gisteravond was in één woord geweldig!” – Steven en Brenda

Sfeervol  & dansbaar

De muzikanten weten door hun jarenlange ervaring en muzikaliteit uitstekend de balans te maken tussen voorgrond- en achtergrondmuziek. Dus prettig op de achtergrond waardoor er ruimte is voor een gesprek en swingend op de voorgrond om de heupen los te maken.

« We zijn ontzettend blij dat jullie op onze bruiloft hebben gespeeld. Tijdens het eten klonken jullie mooi op de achtergrond en tijdens het feest spetterend op de voorgrond. Ongelooflijk goed aangevoeld om welk volume en muziek de situaties vroegen. Wij en de gasten hebben het enorm gewaardeerd.
Daarnaast complimenten voor jullie flexibele insteling, alles was bespreekbaar, ook nog op de dag zelf. »

– Jorn en Cathrien

MEER RECENSIES

Persoonlijke wensen & prettig contact

SundayMoon staat voor een prettige samenwerking met heldere, open afspraken. Verzoeknummers en overige muzikale wensen zijn altijd bespreekbaar.  De band heeft op de meest uiteenlopende locaties in binnen en buitenland gespeeld. Van strandceremonie, Luxe bruiloftsdiners op het water, tot een knallend bruiloftsfeest in een Mergelgrot. Flexibiliteit is belangrijk op een dag waarbij alles in het teken staat van een feestelijk samenzijn.

Het sfeertje zat er goed in, onze gasten gingen zelfs met het trio mee zingen, zo gezellig!  Zonder SundayMoon was het avondprogramma niet zo geslaagd geweest! Super bedankt, het was geweldig!” -Kora en Daan

SundayMoon's 6 garanties

1 - Dansbaar op de voorgrond en sfeervol op de achtergrond
2 - Muzikale variatie voor divers publiek met het beste van toen en nu
3 - Betaalbare kwaliteit van privéfeest tot zakelijk evenement
4 - Verassende arrangementen en vol geluid in een compacte bezetting
5 - Meerstemmige, kwalitatief uitstekende zang en muzikaal spel
6 - Prettig in het contact, persoonlijke wensen zijn mogelijk